Wist je dat de Indonesische keuken zeer geschikt is voor vegetariërs? Naast de geurige (verse) kruiden  en specerijen wordt er veel gekookt met heerlijke, kleurrijke groenten en fruit, ei en tofu (tahoe en tempeh).  Er zijn veel authentieke Indonesische recepten zoals Sambal Goreng Telor, Tahoe Ketjap en Sajoer Lodeh, die eenvoudig te bereiden zijn. Maar ook de “nieuwe vleesvervangers” kunnen prima gebruikt worden in de Indonesische keuken en de authentieke gerechten, zonder hun smaak kwijt te raken. Zoek je inspiratie om in een handomdraai een heerlijke Indonesische vegetarische rijsttafel klaar te maken? Geef je dan op voor deze workshop Vegetarische Indonesisch koken.

De workshop start bij min. 6 personen tot max. 12 personen.

Kosten € 35,-pp, incl. digitaal de recepten/excl. consumpties

Workshop data:

Donderdag 1 februari (12 plekken vrij)

Dinsdag 6 maart (11 plekken vrij)

Meld je aan via het contactformulier op Workshops 2018