Thuis Toko Mardjantie

Workshops 2022

Eet je graag Indonesisch en vind je het leuk om te koken? Thuis Toko Mardjantie biedt deze mogelijkheid. Op verschillende manieren kennismaken met de Indonesische keuken. Samen met vrienden, familie of collega’s aan de slag. Je leert authentieke Indonesische gerechten maken met verse ingrediënten, kruiden en specerijen. Aan het eind van de workshop heb je samen een Indonesische rijsttafel of hapjes gemaakt. Proef en geniet samen bij Thuis Toko Mardjantie.

WORKSHOP INDONESISCH KOKEN

Tijdens de workshop Indonesisch koken leer je de basis voor het maken van  Indonesische  gerechten. In groepjes van twee of drie ga je aan de slag met verse ingrediënten, kruiden en specerijen. De gerechten die je maakt vormen een Indonesische rijsttafel, bestaande uit vlees, groente en vegetarisch.  Als alles klaar is gaan we natuurlijk gezellig met elkaar eten en proeven van al het heerlijks dat op tafel staat. 

IMG_3555

vrijdag 15 JULI ( VOL) 

Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur

Kosten: €40,- pp incl. + toetje en digitaal de workshoprecepten.

Min. 8 personen

 

WORKSHOP INDONESISCHE BORRELHAPJES

Volg een workshop Indonesische borrelhapjes maken. Leuk en lekker voor op een feestje! We gaan aan de slag in kleine groepjes. Er worden 4 tot 6 verschillende soorten hapjes gemaakt zoals: loempia, pasteitjes, martabak telor,  Javaanse balletjes etc…. en die natuurlijk met elkaar geproefd worden.  (op verzoek ook vegetarisch). 

vrijdag 8 JULI VOL

Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur

Kosten: €30,- pp + digitaal de workshoprecepten. 

Min. 8 personen

WORKSHOP VEGETARISCH INDONESISCH KOKEN

Wist je dat de Indonesische keuken zeer geschikt is voor vegetariërs? Naast de geurige (verse) kruiden  en specerijen wordt er veel gekookt met heerlijke, kleurrijke groenten en fruit, ei en tofu (tahoe en tempeh).  Er zijn veel authentieke Indonesische recepten zoals Sambal Goreng Telor, Tahoe Ketjap en Sajoer Lodeh, die eenvoudig te bereiden zijn. Maar ook de “nieuwe vleesvervangers” kunnen prima gebruikt worden in de Indonesische keuken en de authentieke gerechten, zonder hun smaak kwijt te raken. Zoek je inspiratie om in een handomdraai een heerlijke Indonesische vegetarische rijsttafel klaar te maken? Geef je dan op voor deze workshop Vegetarische Indonesisch koken.

Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur

Kosten: €40,- pp incl. koffie/thee+toetje,  en digitaal de workshoprecepten.

Min. 8 personen

Het is niet uit te sluiten dat onze gerechten allergenen bevatten. 

There was an error submitting the form.

Dankjewel! Ik reageer snel op je bericht!

Je bent vergeten je naam in te vullen.
Je bent vergeten je email adres in te vullen.

You forgot to enter your comments.