Thuis Toko Mardjantie

Workshops 2020

 

Eet je graag Indonesisch en vind je het leuk om te koken? Thuis Toko Mardjantie biedt deze mogelijkheid. Op verschillende manieren kennismaken met de Indonesische keuken. Samen met vrienden, familie of collega’s aan de slag. Je leert authentieke Indonesische gerechten maken met verse ingrediënten, kruiden en specerijen. Aan het eind van de workshop heb je samen een Indonesische rijsttafel of hapjes gemaakt. Proef en geniet samen bij Thuis Toko Mardjantie.

De workshops starten bij min. 8 personen tot 12 personen (in overleg meer deelnemers mogelijk).

Aanmelden (individueel) voor een workshop kan op onderstaande de data van de Open Inschrijvingen, maar wil je met je eigen groep (min. 8 pers.) een andere datum, dan kan dit natuurlijk ook, bel of mail hierover gerust.

 

WORKSHOP INDONESISCH KOKEN

Tijdens de workshop Indonesisch koken leer je de basis voor het maken van  Indonesische  gerechten. In groepjes van twee of drie ga je aan de slag met verse ingrediënten, kruiden en specerijen. De gerechten die je maakt vormen een Indonesische rijsttafel, bestaande uit vlees, groente en vegetarisch.  Als alles klaar is gaan we natuurlijk gezellig met elkaar eten en proeven van al het heerlijks dat op tafel staat. 

IMG_3555

DATA FEBRUARI 2020

Woensdag 26 februari VOL

DATA MAART 2020

Woensdag 4 maart (10 plekken vrij)

Donderdag 12 maart (2 plekken vrij)

Dinsdag 17 maart (10 plekken vrij)

Dinsdag 31 maart (12 plekken vrij)

DATA APRIL 2020

WOENSDAG 8 april (12 plekken vrij)

DONDERDAG 23 april (12 plekken vrij)

 

Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur

Kosten € 37,50  p.p. incl. digitale recepten/ excl. consumpties

Inschrijven kan via het onderstaande contactformulier.

 

WORKSHOP VEGETARISCH INDONESISCH KOKEN

Wist je dat de Indonesische keuken zeer geschikt is voor vegetariërs? Naast de geurige (verse) kruiden  en specerijen wordt er veel gekookt met heerlijke, kleurrijke groenten en fruit, ei en tofu (tahoe en tempeh).  Er zijn veel authentieke Indonesische recepten zoals Sambal Goreng Telor, Tahoe Ketjap en Sajoer Lodeh, die eenvoudig te bereiden zijn. Maar ook de “nieuwe vleesvervangers” kunnen prima gebruikt worden in de Indonesische keuken en de authentieke gerechten, zonder hun smaak kwijt te raken. Zoek je inspiratie om in een handomdraai een heerlijke Indonesische vegetarische rijsttafel klaar te maken? Geef je dan op voor deze workshop Vegetarische Indonesisch koken.

De workshop start bij min. 8 personen tot max. 12 personen.

Workshop data: 

Dinsdag 24 maart (3 plekken vrij)

Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur

Kosten €37,50, pp  p.p. incl. digitale recepten/ excl. consumpties

Inschrijven kan via het onderstaande contactformulier.

 

WORKSHOP INDONESISCHE BORRELHAPJES

Volg een workshop Indonesische borrelhapjes maken. Leuk en lekker voor op een feestje! We gaan aan de slag in kleine groepjes. Er worden 4 verschillende soorten hapjes gemaakt die natuurlijk met elkaar geproefd worden. Onderstaande hapjes kunnen gemaakt worden (op verzoek ook vegetarisch). LET OP: we eten pas rond 21.30 uur! De workshop start vanaf min. 8 t/m 12 pers. (meer mogelijk in overleg).

DATA MAART 2020

Dinsdag 10 maart ( 4 plekken vrij)

Woensdag 25 maart VOL

DATA APRIL 2020

Donderdag 2 april (10 plekken vrij)

Dinsdag 21 april (12 plekken vrij)

 

Tijdstip: 19.00 tot 22.30 uur

De kosten:  €27,50)p.p. incl. digitaal recepten/ excl. consumpties

Meld je aan via onderstaande contactformulier











There was an error submitting the form.

Dankjewel! Ik reageer snel op je bericht!

Je bent vergeten je naam in te vullen.
Je bent vergeten je email adres in te vullen.

You forgot to enter your comments.