Workshops 2022
Eet je graag Indonesisch en vind je het leuk om te koken? Thuis Toko Mardjantie biedt deze mogelijkheid. Op verschillende manieren kennismaken met de Indonesische keuken. Samen met vrienden, familie of collega’s aan de slag. Je leert authentieke Indonesische gerechten maken met verse ingrediënten, kruiden en specerijen. Aan het eind van de workshop heb je samen een Indonesische rijsttafel of hapjes gemaakt. Proef en geniet samen bij Thuis Toko Mardjantie.
WORKSHOP INDONESISCH KOKEN
Tijdens de workshop Indonesisch koken leer je de basis voor het maken van Indonesische gerechten. In groepjes van twee of drie ga je aan de slag met verse ingrediënten, kruiden en specerijen. De gerechten die je maakt vormen een Indonesische rijsttafel, bestaande uit vlees, groente en vegetarisch. Als alles klaar is gaan we natuurlijk gezellig met elkaar eten en proeven van al het heerlijks dat op tafel staat.
vrijdag 15 JULI ( VOL)
Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur
Kosten: €40,- pp incl. + toetje en digitaal de workshoprecepten.
Min. 8 personen
WORKSHOP INDONESISCHE BORRELHAPJES
Volg een workshop Indonesische borrelhapjes maken. Leuk en lekker voor op een feestje! We gaan aan de slag in kleine groepjes. Er worden 4 tot 6 verschillende soorten hapjes gemaakt zoals: loempia, pasteitjes, martabak telor, Javaanse balletjes etc…. en die natuurlijk met elkaar geproefd worden. (op verzoek ook vegetarisch).
vrijdag 8 JULI VOL
Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur
Kosten: €30,- pp + digitaal de workshoprecepten.
Min. 8 personen
WORKSHOP VEGETARISCH INDONESISCH KOKEN
Wist je dat de Indonesische keuken zeer geschikt is voor vegetariërs? Naast de geurige (verse) kruiden en specerijen wordt er veel gekookt met heerlijke, kleurrijke groenten en fruit, ei en tofu (tahoe en tempeh). Er zijn veel authentieke Indonesische recepten zoals Sambal Goreng Telor, Tahoe Ketjap en Sajoer Lodeh, die eenvoudig te bereiden zijn. Maar ook de “nieuwe vleesvervangers” kunnen prima gebruikt worden in de Indonesische keuken en de authentieke gerechten, zonder hun smaak kwijt te raken. Zoek je inspiratie om in een handomdraai een heerlijke Indonesische vegetarische rijsttafel klaar te maken? Geef je dan op voor deze workshop Vegetarische Indonesisch koken.
Tijdstip: 17.00 tot 21.00 uur
Kosten: €40,- pp incl. koffie/thee+toetje, en digitaal de workshoprecepten.
Min. 8 personen
Het is niet uit te sluiten dat onze gerechten allergenen bevatten.
There was an error submitting the form.
Dankjewel! Ik reageer snel op je bericht!