Thuis Toko Mardjantie is begonnen met “Kleintje Toko”. Dit is een alternatief voor de workshops die ik graag geef, maar wat op dit moment niet kan. Ik beleef hier altijd veel plezier aan en wil ik dit graag op een andere manier aanbieden. Voor de liefhebbers van de Indonesische keuken die zelf aan de slag willen, zijn de volgende spullen verkrijgbaar:

KLEINTJE TOKO ASSORTIMENT

Verse boemboe’s zonder toevoegingen en zout, voor de gerechten: Rendang, Ayam Boemboe Bali, Sayur Lodeh en Telor Besengek. Voor als je snel en makkelijk een gerechte wilt maken, incl. bereidingswijze. De gerechten zijn op basis van 4 personen en kunnen op verzoek ook vegetarisch, dus zonder trassi (garnalenpasta)worden gemaakt € 2,50 

Pepesan Ikan vers gerookte makreel met hete saus in bananenblad (op 160 graden 30 min. in de oven stoven) € 7,50

Kadopakketjes v.a. € 8,50 en €12,50 of je kan zelf samenstellen.

Losse kruiden, dit zijn kleine hoeveelheden om zelf aan de slag te gaan met boemboe’s en gerechten. Er is keus uit div. kruiden en (verse) specerijen zoals: ketoembar, koenjit, djahé, laos, kaneelstokjes etc., maar ook minder makkelijk verkrijgbare kruiden als kemirinoten, steranijs, djuruk purut, daon salam, andalimanpeper etc. € 1,- per bakje.

Pandancake op verzoek vers gebakken klein 6-8 pers. € 5,- , groot 10-12 pers. € 8,50,

Spekkoek Original of pandan1/4 stuk € 3,50, heel € 12,-

Home made Atjar Tjampoer klein € 2,25, grote pot € 4,75

Verse gebakken kroepoek in div. smaken € 2,- per zak.

Home made gembersiroop fles 0,2 l = € 3,75 & fles 0,5 € 8,50 (1,50 statiegeld/hervulbaar)

Eigen gemaakte Sambal Bapak hot & extra hot € 3,75

Aziatische producten zoals: ketjaps, palmsuiker, cocosmelk, santenblok, sesamolie, tamarindepasta, trassi etc…..

Je kan de Toko bezoeken op woensdag, donderdag en vrijdag of een bestelling plaatsen via info@thuis-toko.nl. Bellen of app mag ook naar 06-51450019. (voor het bestellen van verse producten graag min. 2 dagen van tevoren)

INSTRUCTIEFIMPJES: In de komende weken worden er diverse instructiefilmpjes gemaakt waarin ik je het maken van boemboe’s, gerechten en hapjes leer. De recepten en ingrediënten zijn dan terug te vinden op deze web-site. Ik hoop zo dat iedereen kan genieten van een on-line workshop Indonesisch koken en inspiratie opdoet om in de keuken aan de slag te gaan.

BOEMBOE MAKEN: https://www.youtube.com/watch?v=iQkWZ850SmM

AYAM BOEMBOE BALI: https://www.youtube.com/watch?v=0xqqMkk38MQ

RECEPTEN :

Boemboe-Bali-Ayam-1