De onderstaande gerechten kunnen worden klaargemaakt:

De gerechten kunnen allergenen bevatten. Laat vooraf weten waar rekening mee gehouden moet worden.

GERECHTEN MET RIJST of BAMI

Witte rijst en Bamirice-1329209

Nasi Koening – gele rijst

Nasi of Bami goreng Yuli (met ham en/of ei)

Nasi of Bami Goreng Balikpapan – kruidig gebakken rijst met kip, garnalen, spekjes

GERECHTEN MET KIP

Ayam Pedis – hete kipkluifjes

Ayam Boemboe Bali – kip op Balinese wijze

Ayam Curry Yuli-  pittig gekruide kippendijfilet in kerriesaus

Saté Ayam

GERECHTEN MET VLEES

Rendang – pittig gekruid rundvlees met kokos

Daging Semur – mild pittig gekruid rundvlees

Babi Ketjap – speklapjes in ketjap-gembersaus

Babi Roedjak – varkensvlees  gestoofd in pittige kokossaus

Indische Perkedel – pittige gehakt/aardappelballetjes 

Rempah – Javaanse gehaktballetjes in tomaten- of satésaus

Saté babi


GERECHTEN MET EI

Sambal Goreng Telor – pittig gekruide eieren in tomaten-kokossaus

Telor Belado – hete eieren

Telor Besengek – eieren in kerriesaus

Javaanse Omelet met pittige tomaten/ketjapsaus

GERECHTEN MET SOJA

Tahoe ketjap

Tempeh goreng

Sambal goreng Tahoe/Tempeh

GROENTE GERECHTEN (vegetarisch)

Sajoer Lodeh – groente gestoofd in kokosmelk

Sambal Goreng Boontjes – hete boontjes in tomaten-kokossaus

Sayuran – pittig gekruid koolgerecht met paprika en groene pepers

Sajoer Bayem – gekruide spinazie met ui, taugé en champignons

Sajoer Bayem mais – spinazie in gekruide mais kokossaus

pepesanGERECHTEN MET VIS

Ikan pepesan – gerookte makreel in pittige tomatensaus

Ikan Sanggrobanding – gestoofde Kabeljauw in kokos-kerriesaus

Ikan Asem Manis – gestoofde kabeljauw in zoet-zure saus

BIJGERECHTEN

Atjar Tjampoer – zoetzuur van gemengde groenten

Ketimoen – zoetzure komkommer

Roedjak Tjampoer – pittige fruitsalade

Tjolo Tjolo – pittige groente saladeimage1

Loempia (groente, kip, of garnalen)

Slomo Saucijzenbroodjes (pittig gekruid gehakt met spinazie, oude kaas en ei)

NAGERECHTEN

Gemberijs, Kokos-pandanijs, Rozenijs, Spekkoekijs, Gula Djawaijs gemaakt door  IJsmakerij Tikje Anders

Ananas Kolak – gebakken Ananas in gembersaus

Dadar Gulung – groene flensjes gevuld met kokos